2023-02-27 42 views
朋友約咗我喺屯門呢間居酒屋度食吓嘢傾吓計,我哋坐咗喺舖頭外面嘅吧枱位置😊叫咗少少串燒,少少小食同埋一款主食❤️‍🔥串燒真係燒得好香口,旁邊會灑滿七味粉俾你做調味,但係其實每一串串燒嘅味道好好,都已經唔需要再調味🙈燒鮑魚都可以做到鮑魚肉唔會太咬唔開👍🏻因為其實燒鮑魚係好難做,好多舖頭都會做到好乾身又或者咬唔開,但佢哋唔會,食得出係好用心去燒蒜香燒茄子非常之多蒜頭,鍾意食蒜嘅朋友真係值得一叫,好香蒜味之餘,亦都滲晒落個茄子肉度,每一條茄子肉入口都好夠味炸雞件,呢個真係值得推介,每一舊炸雞大大嚿之餘,入口仲熱辣辣,真係做到外脆內軟又Juice嘅口感,連我朋友本身麻麻哋炸雞呢類型嘅食物都食咗好幾舊,讚不絕口😋😋海鮮炒飯,呢個又係值得推介,因為佢能夠做到飯粒分明,真係做咗唔少功夫,吵得乾身之餘入口又香,每一啖都食得出海鮮嘅味道,呢個海鮮炒飯真係唔差,一定要叫另外叫咗一杯柚子梳打同一杯玫瑰紅茶,兩杯入口都唔會太甜,亦都好清新,好啱一路食串燒一路飲

2023-02-22
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$400 (Dinner)