2024-05-26
本身諗住食意粉而坑口餐廳食意粉嘅選擇唔多🥹於是我見到你度有得食意粉就同家姐一齊去食午餐🫶🏻 但最後其實我哋冇order到意粉😂最後我哋叫咗沙律蛋焗薯,同埋牛肉漢堡配薯條,其實呢個沙律蛋焗薯,我諗我已經食第三次,每一次食嘅時候我都希望佢會有進步🥹 感覺呢個焗薯唔夠油或者牛油令到薯仔覺得有啲揦脷🥲 於是我問職員拎咗少少牛油加落去感覺好少少! 我加咗杯凍飲凍檸茶,其實我最鍾意飲呢度嘅凍檸茶,因為佢嘅味道同出面餐廳嗰啲唔同,佢除咗有檸檬嘅味道,佢仲有啲甘草味飲落覺得好舒服🧡 呢杯凍檸茶都係我吸引嚟呢度食嘅原因! 至於牛肉漢堡🍔都算正正常常,但係薯條呢我覺得太鹹,鹹到覺得完全唔好食嘅😢😢 餐廳環境嚟講,我覺得裝修算唔錯,但係食物價錢其實都算偏貴,希望食物質素各方面可以有改善