今日碌碌吓外送平台見到呢間餐廳,未試過,又想食pizza,決定試吓佢😋選擇唔算超多,但都有哂我想食嘅嘢🤣首先係我呢個食肉獸想食嘅烤肉至尊薄餅 ($150)🍕送嚟都一段時間,所以餅底有少少淋咗,但個邊依然好香脆,啲肉都好豐富😌味道唔會好鹹~另一樣主食叫咗卡邦尼忌廉闊條麵 ($140)😚睇個價錢覺得pizza好似抵好多,但呢個意粉超有驚喜!佢係傳統卡邦尼feel,主要係蛋汁,並非白汁~但佢嘅調味就係清清哋,有啲煙肉同香草,撈埋一齊食令人停唔到口😆小食叫咗一款炸魷魚圈 ($90),始終炸嘢外賣真係有啲輸蝕,淋咗少少,覺得佢都算正常水準啦~另一款特別啲,係炸南瓜芝士米球 ($60)😽講真食落唔太覺南瓜味,反而覺得芝士味幾出,同埋真係食到米嘅感覺🤣整體嚟講,雖然價錢係偏貴少少,但味道真係唔錯,即使外賣送到嚟都算keep到質素,幾滿意👍🏻

烤肉至尊薄餅

卡邦尼忌廉闊條麵

炸魷魚圈

炸南瓜芝士米球

2022-04-24
Waiting Time
40 Minutes (Delivery)
$220 (Dinner)
烤肉至尊薄餅
卡邦尼忌廉闊條麵