朋友生日話想食蠔 上網搵咗好耐 見到呢間好似不錯就訂位試吓先 咁啱時段有生日優惠會送芝士蛋糕(不過蛋糕都真係口感有啲特別🤢 所以食咗幾啖就放棄咗) 我哋自己另外都有帶蛋糕 切餅費$50 店舖係比較細 大約只可以坐到20人左右 叫咗個2人SET 有沙律 自選意粉(我哋叫咗蟹肉意粉)同6隻蠔 一個SET黎講份量都算少 2個人其實真係未必食得飽 味道就比想像中好食 生蠔真係食得出係有鮮甜味🥳 意粉就正正常常 中間值得一讚係店員好仔細咁介紹每一隻生蠔嘅味道同埋推薦我哋食邊款好食 所以都再叫多咗個生蠔SET 食物整體來講除咗個芝士蛋糕其他都有一定嘅水準 至於價錢黎講一定係偏貴 如果以份量性價比其實真係一般 埋單$1800 平均每人$600🤦🏻‍♀️ 但係慶祝朋友生日就算啦!
$600 (Dinner)
Celebration
Birthday