2012-04-11
芒果布甸 <<< 味道ok, 不過佢加左d彩色的糖碎喺面就怪怪地咁,但總算好食的;芒果黑糯米 <<<< 好食, 我之前外賣都食過, 我鍾意佢黑糯米冇落芋頭,不過芒果唔夠多;心太軟 <<< 有兩種揀,一種係較濃,朋友揀左冇咁濃果隻,但仍然係偏苦;芒果汁 <<< 一般話說當日係假期前夕, 我地一班朋友,一行十人去食宵夜。我地都知夜左, 01:00時打電話去問左佢幾點閂門,員工話02:00閂門, 01:30 LAST ORDER我地先出發。我地揸車由藍田去,十五分鐘內已經去到, 入門口坐低時只係01:20。我地各人坐低, 廚房內員工分別清晰、大聲地講左兩次『臨收工先黎!!XXXX』<<<兩次都有提及眾人母親!! 何謂LAST ORDER?!! 如果係要早收工, 就好心同人講收一點啦~而家呢D係乜野態度? !食甜品好多時都係食氣氛, 當晚我地成班比呢間野搞到冇哂mood。
芒果汁 <<< 一般
話說當日係假期前夕, 我地一班朋友,一行十人去食宵夜。
我地都知夜左, 01:00時打電話去問左佢幾點閂門,
兩次都有提及眾人母親!!
而家呢D係乜野態度? !