2022-10-22
見此韓國炸雞店要結業, 多年都冇食過, 便決定去食一次, 點知食完把幾火, 早知食kxc 冇咁嬲, 又貴又唔好食, 服務又差, 環境衛生又差。星期六2:30到, 問walk in 有沒有位, 叫我等陣, 話應該有, 等左10分鐘, 望入去有吉枱, 以為有人訂左位, 所以冇枱比, 又冇侍應理我們,在狹窄門口位等,等左15分鐘啦, 再問下有沒有位, 如果再冇就走, 佢居然又叫我入, 目測7成滿, 要我門口等15分鐘, 唔知佢想點👉👉有枱又唔比位人👉👉有電話響又唔聽<聽到電話聲不停響, 員工又唔聽>$178 放題任食炸雞, 飲品又唔包, 飲料$58-78/位起 (買1送1)。2人只食到13件雞, 4個小食, 1個pizza, 1個薯條, 飽到嘔😵💫😵💫, 其實應該係難食到嘔。🤮🤮🤮🥴🥴🥴炸雞size 又大又細, 大就皮多槳多, 細就又乾又鞋, 會割傷咀。🐔🍗😡😡基本上款款炸雞都一樣, 只是另加上醬汁,炸雞炸得好求其, 粉槳又厚又多, 食粉槳都食飽。 雞又唔特別滑, 全部雪藏雞。😡😡小食🥗韓國店, 居然連泡菜超難食, 又冰又硬又冇味, 似是買番來海哲勁多味精菠菜冇味, 只有芝麻,
👉👉有枱又唔比位人
👉👉有電話響又唔聽<聽到電話聲不停響, 員工又唔聽>
🐔🍗
😡😡小食🥗
韓國店, 居然連泡菜超難食, 又冰又硬又冇味, 似是買番來
海哲勁多味精
菠菜冇味, 只有芝麻, 芝麻油都冇, 唔知食左咩。
👉👉薯條算是最正常, 起碼即炸, 仲脆熱。
😡😡pizza 等25分鐘, 又係難食, 仲衰過超市買回家自己叮熱, 又硬又冇味。
$178/位, 加埋一, 差不多$200位, 超中伏。
😡🤬🤬一路食, 一路駡, 搵笨
未試過又貴又難食, 以為kfc唔好, 原來一山還有一山低。
佢開左咁多年都唔執, 現在先來結業真奇蹟。