2019-12-20
係尖沙咀想搵間可以食得飽又有酒飲下嘅地方同朋友聚舊 朋友就介紹嚟呢間the right place 佢話之前食過大埔分店都幾唔錯 今次試埋尖沙咀分店 .呢間有室外室內位 室外就可以比人食shisha 入面有個大mon可以睇波 望下menu先 野食選擇都好多wo 我地揀左個椒鹽魷魚鬚 好似好吸引咁 佢炸嘅方法同平時酒樓食個d唔同ga 同埋d炸粉好易甩哂出嚟 但個味係幾好食軟殻蟹burger配薯條 個軟殻蟹好脆口 薯條剛剛炸起熱辣辣好食過M記薯條跟著仲有一個main龍蝦意粉 賣相夠哂靚 佢中西合璧 有d雲耳荷蘭豆煮意粉 龍蝦肉幾爽口 意粉有d辣味 嚟到bar點可以唔叫番杯酒 我地叫左2杯cocktail butterfly effect 同downsizing 2杯酒味都好濃 個人就頂唔到個陣味所以飲左2啖就比朋友飲埋 呢d飲水係要比錢 得still同sparkling water 所以叫杯酒飲仲抵呀 .環境係坐得舒服嘅 不過就一定嘈ga la講野都要大聲d
嚟到bar點可以唔叫番杯酒
環境係坐得舒服嘅 不過就一定嘈ga la講野都要大聲d
View previous comments ()