2014-09-28 7987 views
一早book咗仲有phone call confirm, 去到話冇booking, 態度仲麻麻地, 唔通佢試過有人為咗食佢間野白撞?經一輪追尋知道係佢地問題之後, 態度先好番d, 都係等一陣就有位.提一提門口個女機械人好嘈, 忽然會躹躬, 真係俾佢嚇咗一野.入到去地方好迫, 但都算ok, 位置安排可能有d潛在危險, 因為佢換燒板都幾密下.座低好快就上齊配菜食物樣樣都算唔錯叫咗牛舌, 牛筋肉, 雪花牛肉, 豬皮, 豬腸, 魷魚, 鯖魚 & 雞肉.食物都好新鮮, 好味.最推介牛筋肉 & 雪花牛肉, 唔單止新鮮, 仲好滑好爽, 一d都唔"un", 燒完都仲好juicy, 佢本身d汁已經好好味, 夾埋生菜一齊食超正.魷魚大大隻, 都以為燒完多少都有d "un", 但係冇豬腸就真係之前從未燒過, 店員幫我地剪到好薄之後再燒, 燒完係脆嘅, 好特別鯖魚, 店員叫我地連埋鍚紙放落去燒, 一來唔驚貼咗响塊鐵板度, 二來反來反去都冇散, 但係就唔夠乾身豬皮係比較特別, 燒得唔好會好硬, 剪到佢細細粒燒到剛剛標油就最正, 太耐會硬, 太快會"un", 都幾難搞整體食物質素好, 其實食材新鮮, 又調得好味醬

座低好快就上齊配菜
魷魚
雪花牛肉
豬腸+雞
鯖魚
食物都好新鮮, 好味.

魷魚大大隻, 都以為燒完多少都有d "un", 但係冇

整體食物質素好, 其實食材新鮮, 又調得好味醬汁, 簡簡單單已經好正.

整體服務態度一般
Other Info. : 其實門口唔駛搞到隻機械人咁嘈, 知客啊叔服務態度要好番d囉 店內display d 公仔有d詭異
2014-09-27
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$360 (Dinner)
Celebration
Birthday