2024-08-10
話說今日同屋企人一行四人見到咁多好評就去試吓。叫咗3樣食物:1/ 漁人海洋薄餅,整體味道不錯,唯獨是薄餅底非常硬,有機會係雪藏?感覺餅底不是新鮮製造😶🌫️盛惠$168。2/三文魚子溫泉蛋海膽米型粉,味道唔識形容,好腥,而且汁過多,同米型粉有點不搭,我畢咗幾啖就冇再食..盛惠168。3/ 唯獨最後有驚喜嘅係黯然銷魂溫泉蛋飯,呢個係好食既,盛惠168 ,最後嗌咗一杯Cappuccino total埋單$602 老實講,呢個價錢同食物質素真係不成正比,重點係沒有服務可言,叫咗個飯諗住四個人share,問咗幾次先有匙羹同碗,可能樓面得一個職員嘅關係,佢都無暇照顧其他客人嘅需求。呢樣我覺得店家應該多考慮。pS . 如果呢個價錢,但係呢一種食物質素有好多其他選擇,呢間試一次就足夠了
就去試吓。叫咗3樣食物: