2017-03-28 295 views
我覺得呢間餐廳都幾特別,有西式食物之餘仲有串燒食,啱晒我呢啲有少少選擇困難嘅人可以兩樣試哂。班尼蛋卡邦尼意粉好好味,意粉煮到軟硬適中,醬汁方面唔會太杰或太稀,啱啱好掛住D意粉好好味(必試)串燒方面;我哋點咗燒韭菜、燒帶子、燒魷魚鬚、雞肉串、秋刀魚、原條蒜蓉燒茄子,除咗串燒牛肉燒得乾咗啲有啲似食緊牛肉乾咁,同埋串燒菠蘿好似冇乜燒過咁唔甜帶酸,我哋最後先食當飯後果,幫助消化。整體嚟講嘢食係超好味,係同朋友食飯傾計好地方。超抵食喺openrice 見到佢哋有個優惠六點後惠顧全單有八折,兩個人折咗都係$300,優惠至31/3,唯一要改善就係通風系統,因為食完成身油煙味

整體嚟講嘢食係超好味
,係同朋友食飯傾計好地方。
班尼蛋卡邦尼意粉
串燒
燒韭菜
原條蒜蓉燒茄子
燒秋刀魚
燒菠蘿
2017-03-27
$150 (Dinner)
Dining Offer
Coupon