2017-02-06 571 views
早2日去昂坪玩所以泥到東涌食個早餐先出發,行左陣覺得呢到餐牌最岩心水,所以決定系到食我地一開始都落單個陣,叫左個阿姨落佢就叫我地等等,等成5分鍾都未有人理我地,之後不斷舉手想搵人落單,有個員工同我望對眼都扮睇我5到,好野阿真系落單既時候個阿姨又系串串地甘,句句頂住曬。食物亦都等左好耐至有,眼見格離枱遲過我地坐低同落單,反而仲快過我地有野食,真系想知咩邏輯泥而且我個通粉一開始仲要出錯左又要再等佢改番我叫左茄牛通,份量算多既,茄味幾濃,不過愈食味精既感覺愈重但牛肉感覺雪藏左好耐甘好靭呢到有樣好就系轉烘底5洗加錢,多士亦都好大份滑蛋夠嫩滑但真系勁咸,食5落去。腸仔就系搵水煮完再是旦煎2下凍檸茶叫佢小冰又真系有小到,不過都系甜得濟呢到好在可以自由配搭個常餐,不過食物質素同埋服務態度令我對呢間野卻步
落單既時候個阿姨又系串串地甘,句句頂住曬。
而且我個通粉一開始仲要出錯左又要再等佢改番
我叫左茄牛通,份量算多既,茄味幾濃,不過愈食味精既感覺愈重
但牛肉感覺雪藏左好耐甘
好靭
呢到有樣好就系轉烘底5洗加錢,多士亦都好大份
凍檸茶叫佢小冰又真系有小到,不過都系甜得濟