去到山林道, 一向都係日本迷O既我就梗係唔會放過食日本菜啦, 不過去到大盛人山人海O既情況~~真係唔多想排, 行行O下就見到菊壽司, 剛剛昨晚公司同事食完都話OK~~就膽粗粗去食O下喇(同大盛一樣都係有8吋長壽司~~)我同BF就叫O左2碟三文魚壽司/ 海謄墨魚壽司/ 劍魚腩壽司/ 三文魚子壽司/ 清酒煮蜆/ 賴尿蝦蟹膏壽司/ 蟹子沙律先講蟹子沙律份量十足----我比90分再O黎個清酒煮蜆(咩唔係食完D前菜同壽司~先食熱食O既咩~~呢個次序唔係好O岩WOW)-----呢個我只係比60分, 雖然個蜆唔係好大隻~不過都唔腥~敗筆就係落得太多酒~成個蜆都好苦終於都有壽司食喇~~~~係加料壽司~~個侍應姐姐單手捧全D壽司~因為張TABLE唔係好夠位~就拎開D碗碟~OK~呢個我接受~~不過佢\\\連我張餐\\\紙都拎走~拎走唔係問題~佢\\\仲要係隻手度~~HOLD住HOLD住好耐~~再望望佢\\\隻手掂住D劍魚腩壽司超過10秒~~~見到已經倒胃口喇~~玥放落張TABLE~~放好D壽司~~再張佢\\\已經拎O左好耐O既餐\\\紙放番係我面前~~仲話唔好意思~~小姐~~我點知你隻手拎過D乜呀~~你O

先講蟹子沙律份量十足----我比90分

終於都有壽司食喇~~~~係加料壽司~~個侍應姐姐單手捧全D壽司~因為張TABLE唔係好夠位~就拎開D碗碟~OK~呢個我接受~~不過佢\\\連我張餐\\\紙都拎走~拎走唔係問題~佢\\\仲要係隻手度~~HOLD住HOLD住好耐~~再望望佢\\\隻手掂住D劍魚腩壽司超過10秒~~~見到已經倒胃口喇~~玥放落張TABLE~~放好D壽司~~再張佢\\\已經拎O左好耐O既餐\\\紙放番係我面前~~仲話唔好意思~~小姐~~我點知你隻手拎過D乜呀~~你O左咁耐~無細菌都有手汗啦~~我真係唔會用囉~~再講你做侍應最BASIC都知唔可以用手掂食物O架啦~~你掂O左我點食呀~~多一事不如少一事~~最多我唔食O架O者~~~

值得一讚~~海膽真係好鮮味~~呢個係大盛係食唔到O既~~大盛雖然抵食~~不過海膽就唔得喇~~而且$三十幾蚊就有珍寶SIZE~~~抵抵抵
三文魚壽司就一般喇~~同大盛差唔多
劍魚腩都OK~~不過衰在有根~真係咬都咬唔開
帶子刺身~~GOOD~~係就細D~不過唔腥又鮮味

綜合我O既經驗~~~呢間都OK~~優點就係無大盛呁嘈~~可以舒舒服服食餐\\\飯