最近見到元朗開咗間新嘅西餐廳,好奇就同朋友去試吓,原來係食意大利菜。啲食物質素同味道又幾好喎,小食方面,我地叫左黃金雞翼同蒜香炸薯條,試完我地都覺得好正,特別係薯條好香蒜味,其實唔使點茄汁都已經好夠味!主菜方面,佢哋嘅羊西冷同牛扒都好好食,我地叫左黎share食,份羊西冷確實令我好驚喜,我本身勁怕食羊肉,怕佢嗰陣蘇味,今次叫左,班朋友話無蘇味,我都實在諗左陣先試。食落口又確實無蘇味喎,同埋個底配左啲薄荷味嘅薯蓉,同羊扒好搭,味道好特別呀,薄荷同小小甜甜地。食食下我地忍唔住開埋支白酒黎送啲主菜,哈哈!呢間餐廳真心唔錯!會再去~^ _ ^

食食下我地忍唔住開埋支白酒黎送啲主菜
,哈哈!呢間餐廳真心唔錯!會再去~^ _ ^
蒜香炸薯條
黃金雞翼
羊西冷配薄荷薯蓉
2017-11-23
$180 (Dinner)
蒜香炸薯條
黃金雞翼