💛《黃店系列》💛我地個日係星期日晏晝兩點去 要等一陣先有位 建議大家週末去可以book左位先🙆🏻‍♀️我哋有好多野食都想試 可惜兩個人叫唔到咁多 所以一定會再翻去食🥳👍🏻-▪️ 𝚂𝚖𝚘𝚔𝚎𝚍 𝙳𝚞𝚌𝚔 𝙱𝚛𝚎𝚊𝚜𝚝 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝙵𝚛𝚒𝚎𝚍 𝚂𝚙𝚊𝚐𝚑𝚎𝚝𝚝𝚒 煙鴨胸香蒜炒意大利粉 ($98)🧡👍🏻💯佢係一個炒意粉🍝 炒得好入味同埋夠乾身 個黑椒味好濃 我覺得應該係用瑞士汁炒 真係好好味✨👏🏻 而且仲要有好多塊煙鴨胸肉🤤 推🥳▪️ 𝙽𝚘𝚛𝚠𝚎𝚐𝚒𝚊𝚗 𝙱𝚎𝚗𝚎𝚍𝚒𝚌𝚝 挪威班尼迪蛋($98)水波蛋煮得啱啱好 切開會流心 有蛋汁🥰 個荷蘭醬亦幾好味 旁邊有啲沙律菜 佢個芝麻醬係分開放 客人可以自己調校份量 好貼心❣️▪️ 𝙳𝚘𝚞𝚋𝚕𝚎 𝙲𝚑𝚘𝚌𝚘𝚕𝚊𝚝𝚎 ($38)▪️𝙸𝚌𝚎𝚍 𝙾𝚛𝚎𝚘 𝙲𝚑𝚘𝚌𝚘𝚕𝚊𝚝𝚎 ($48)呢兩杯嘢飲都好適合打卡😆 除咗靚之外 仲幾好飲😋👍🏻d cream多到就瀉出嚟 btw我覺得oreo同double chocolate好似冇乜分別 只係多左塊oreo-佢可以(+$38)跟餐 咁就會包一杯welcome drink、一個餐湯、一份餐包同一杯飲品-總括而言:encore~🥳一
💛《黃店系列》💛
煙鴨胸香蒜炒意大利粉

挪威班尼迪蛋

▪️ 𝙳𝚘𝚞𝚋𝚕𝚎 𝙲𝚑𝚘𝚌𝚘𝚕𝚊𝚝𝚎 ($38)
▪️𝙸𝚌𝚎𝚍 𝙾𝚛𝚎𝚘 𝙲𝚑𝚘𝚌𝚘𝚕𝚊𝚝𝚎 ($48)
Double  Chocolate

總括而言:encore~🥳一定會再食嘅cafe👏🏻 嘢食真心唔錯💛
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)
煙鴨胸香蒜炒意大利粉
挪威班尼迪蛋