2009-02-16 27 views
今日早上來呢度食早餐,因為出左個薯餅烤卷。點知就賣哂,個收銀就建議我食個肉鬆烤卷,但我又唔想食。所以就食左個炒蛋早餐,配雞扒同鬆餅。我太大意啦,我唔訣得個雞扒要走汁,佢倒完我先醒起。我同佢講唔好意思,佢又同我講番對唔住啊,係我自已唔記得,佢又何罪之有呢?呢個收銀既態度唔錯,收銀服務既態度同銀座比,呢間好好多。雞扒走左汁係好食,又唔會太鹹。更唔會因為汁令到雞扒淋哂。炒蛋普通啦,我覺得有鞋口,而且蛋味唔多夠。蕃茄通粉同大記既無得比,個湯底好淡。但唔知點解,個湯會有幾多既蛋絲,不過都無乜野既。鬆餅呢個係我最愛,今次又幾好食。個餅甜甜地又脆卜卜,蜜糖又搽得好勻。呢個係今餐最好食,亦係我最期待既。凍奶茶都唔錯喔。雖然食物就麻麻,但服務令我留下深刻既印象。笑臉實有既。

雞扒
走左汁係好食,又唔會太鹹。更唔會因為汁令到雞扒淋哂。
炒蛋
普通啦,我覺得有鞋口,而且蛋味唔多夠。
蕃茄通粉
鬆餅
凍奶茶
都唔錯喔。

雖然食物就麻麻,但服務令我留下深刻既印象。笑臉實有既。
雞扒早餐
蕃茄通粉
$24 (Breakfast)