2021-08-16
今日同咗兩個朋友去上環食西餐餐廳門口勁靚勁適合打卡 裏面裝修好有氣派 氣氛寧靜舒適合傾計慢慢食我哋實在太餓 嗌咗勁多嘢食 但係職員完全唔需要用筆落單 講一次就記得曬 而且態度好好 我畀滿分我地嗌咗以下呢幾樣嘢食芝士黑松露焗大蘑菇超級多芝士 配黑松露 蘑菇勁juicy 芝士咬開可以拖成30cm長 非常足料炸雞軟骨鍾意食熱氣嘢一定唔可以錯過一粒又一粒 送酒一流肉醬芝士脆片又係芝士愛好者一定要食 吹水最啱食呢啲芝士同肉醬一啲都唔吝嗇 足料好味白酒忌廉煮藍青口店員介紹我哋食 藍青口一路食一路畢佢啲湯嚟飲 好香白酒蒜蓉味值得一試蟹肉香辣蒜片欖油意粉意粉外表雖然平平 但非常好食同朋友五分鐘已經ko曬成碟意粉蟹肉香蒜配搭意粉 好開胃西班牙厚切黑毛豬鞍扒呢個肉質好鮮嫩 唔會過熟過嚡 食落去有豬嘅肉香味薯條即炸 好熱好脆烤焗海鮮拼盤呢個賣相正 三個人食啱啱好 我覺得佢個蝦同龍蝦最好味 啲蝦新鮮到爆汁 打卡一流精選生蠔餐廳飲酒食生蠔特價50蚊一打超抵啲蠔非常新鮮 好耐無食過有殼蠔好chill匈牙利鵝肝多士鵝肝多士加上醋 中和油膩感 多士烤焗非常脆口配上特製嘅醋 好好食叫咗咁多嘢 服務員都可以一次記曬
餐廳門口勁靚
餐廳飲酒食生蠔特價50蚊一打超抵
啲蠔非常新鮮 好耐無食過有殼蠔
好chill
匈牙利鵝肝多士
叫咗咁多嘢 服務員都可以一次記曬 呢點真係要再次讚揚 食物服務環境都令我好滿意
會再黎