2019-02-11
星期五晚上訂左位,唔洗等。本身坐Bar台好迫,女職員話9點交到台就俾張大台我地坐,感覺員工都幾Nice。食物方面Ok,個牛舌好味,夠爽口。燒露荀,幼果隻,一客兩串,每串有兩折半條既露荀...即係一客有兩條咁多!朋友話,哩個價錢,買到一Pack廿幾三十條啦!咁又唔係咁計既,人地都要賺錢,只不過三十蚊食兩條幼幼露荀又真係貴左D。雞翼就普通,個白鱔都麻麻,切得太薄身。到埋單,兩個人千一蚊,其實朋友仲未飽。我地見openrice寫HSBC卡有九折就用HSBC卡俾錢,但張單冇顯示個discount出黎,就問下職員啦。埋單個男職員話唔清楚,好似唔係張張卡有。佢走去問個女職員,女職員話暫時未有,算數走人。離開左之後朋友越諗越唔對路,上埋HSBC個網check都係話有九折,食左千幾蚊,九折都慳返成百幾蚊架嘛,就返轉頭再問女職員。佢開頭話,冇呀,張卡未落黎。其實我唔知佢講咩,咩叫張卡未落黎,又唔解釋清楚。然後幾秒鐘後佢又話,唉算啦做埋你啦。嘩我真係多謝哂你咁好心呀,講到我黎R你個折咁!咁樣真係好唔老實囉!其實你唔想俾優惠既,你咪叫HSBC同openrice拎返走哩個Offer囉。客人唔知有優惠而你唔出聲
咁樣真係好唔老實囉!其實你唔想俾優惠既,你咪叫HSBC同openrice拎返走哩個Offer囉。客人唔知有優惠而你唔出聲的話我都唔怪你,但而家係我地開到聲問你,你都可以話冇!
講真,D野食幾好都係假,間店咁唔老實我一定唔會再去!