2008-07-27
今晚同男友揀左呢度食晚飯, 因為覺得佢裝修都ok 靚等位唔駛好耐, 由於無訂位, 所以就限我地食1個鐘零15分鐘, 雖然唔係幾鐘意, 不過算啦, 反正食飽就走, 時間上都可以接受既我地今晚叫左三樣野食1. 越南炸春卷 - 味道都幾好, 不過嫌春卷硬左少少2. 串燒雞沙嗲 - 幾好食, 好入味3. 豬頸肉炒蛋麵 - 呢個味道 + 材料都普通到不得了, 豬頸肉好似豬肉咁, 顏色白白的, 蛋麵果然係蛋麵, 好似超市賣個d蛋麵咁, 又細碟, 賣$70 一碟真係唔值, 我亞媽都炒到咁既水準啦反而我想講下呢個店既service, 坐低左好耐, 落埋單, 連水都無杯, 淨係識叫你要唔要d幾十蚊一杯既野飲, 話唔要, 叫佢俾杯水我, 俾左9年都未俾到, 要再三催佢先有, 我見隔離台都係咁, 好似想迫人叫野飲咁, 唔叫既就連水都費事俾你但好奇怪, 俾左杯水我之後, 飲到咁上下, d侍應又好快速咁refil喎想搵人落單個陣, 明明大家有眼神接觸, 都有d侍應扮睇唔到你, 雖然唔係個個都咁, 但有一個半個, 個印象已經足以令人扣晒分啦講真, 呢間野d野食唔係差, 但服務態度真係有待改進, 佢d野食都唔
我地今晚叫左三樣野食
1. 越南炸春卷 - 味道都幾好, 不過嫌春卷硬左少少
2. 串燒雞沙嗲 - 幾好食, 好入味
講真, 呢間野d野食唔係差, 但服務態度真係有待改進, 佢d野食都唔算平, 如果俾番同樣既價錢食野, 其實仲有其他更好既選擇囉