2022-06-19 415 views
因為住度假屋,今日中午選址係到食餐飯,甘10個人因為車唔夠一次送去餐廳,結果要走兩轉。一入餐廳,有個local 中年男職員話要限90分鐘交台,ok 啦,我地都係食個中午飯姐,跟住第一批架人已經開始點餐,我地7個大人,兩小孩一個BB. 我地都叫左8個主食另外有酒有野飲。但過左5分鐘左右個位男職員走埋黎問其他人姐,我地見都點左野啦,點話泊緊車,佢話噢,跟住走開,再過5分鐘,又走黎問,跟住加多句,唔知係咪揸火車呢,呢下真係多左囉,我地忍唔住回句,你真係識講笑但唔好笑囉。結果如期,90分鐘內食晒閃人。總評:食物味道OK價錢:黎得哩呢啲地方食嘢都冇計服務:差,個位男本地服務員我以為佢會係老闆,外國員工係比較Nice以後唔會再幫襯哩間,會試隔離個幾間,講真,90分鐘你過左鏟走我咪得,來來嗰度食嘢仲要俾你串,你食埋我嗰份。

總評:食物味道OK
價錢:黎得哩呢啲地方食嘢都冇計

2022-06-18
$200 (Lunch)