2023-04-06 398 views
係社交平台見到fineprint出咗個新toast 我即刻約個朋友過嚟試一試我哋去落單叫咗兩份toast跟住嗰位男店員問我你哋飲唔飲嘢?要唔要咖啡?跟住我都係多口問咗一句係咪跟餐架?佢即刻反晒白眼咁話我哋無跟餐。我都係問下有冇跟姐有咪有無咪無囉Ok... 我同朋友都係乖乖地坐返埋位傾計,餐具都係自助型式,朋友仔去拎餐具嘅時候唔小心整跌咗啲餐具落水吧個升盤已經即時say sorry,但係個位冇着制服嘅女職員即時黑晒面理都無理我地一面不滿嘅樣子。我明白做飲食業係辛苦,但係客人來消費都包睇面色?等左一陣2份toast 終於都嚟啦Hummus Toast & Ricotta Cheese toast - ricotta cheese toast 香濃嘅ricotta cheese 加上honey 同blueberry 健康又好味-hummus toast滿滿嘅鷹嘴豆泥加蕃茄乾Ham & cheese toastieHam & cheese 加上 honey mustard 好夾啊環境:⚫️⚫️⚫️⚪️⚪️服務:⚫️⚪️⚪️⚪️⚪️性價比:⚫️⚫️⚫️⚪️⚪️回頭率: ⚫️⚫️⚪️⚪️⚪️
係社交平台見到fineprint出咗個新toast
我即刻約個朋友過嚟試一試

我哋去落單叫咗兩份toast
跟住嗰位男店員問我你哋飲唔飲嘢?
要唔要咖啡?
跟住我都係多口問咗一句係咪跟餐架?
佢即刻反晒白眼咁話我哋無跟餐。

我都係問下有冇跟姐有咪有無咪無囉

Ok... 我同朋友都係乖乖地坐返埋位傾計,
理都無理我地一面不滿嘅樣子。

我明白做飲食業係辛苦,但係客人來消費都包睇面色?

等左一陣2份toast 終於都嚟啦

- ricotta cheese toast