2010-10-15 52 views
之前睇電視同朋友介紹過這間餐廳,好似好好味,同個環境好靚,襯著朋友仔生日,所以大老遠都走來試下啦~點知有點失望囉~ 本來諗著會好好食,點知都係不外如是,一般貨色,只係食環境裝修到達大約等左15分鐘左右,就有位啦~ 雖然晚飯時間,但都唔算等得太久。青木瓜沙律。。。唸住穩陣點,味道係OK喎,應該係即叫即整的炒雜菇。。。無賣相、好淡、無咩味(~唔係好店囉~)淡而無味牛油煮蜆。。。味道OK,牛油味好夠,好香,可惜份量超少,唔夠食蒜香雞。。。味道OK 啦~ 個樣同味都好似鹽酥雞咁,不同之處,只係將D鹽換左炸蒜茸囉~香草肉排。。。味道都可以,不過完全唔覺得有香草味嘅~青咖哩豬肉。。。泰式風味,好重香茅味,味道剛剛好,唔錯呀!明火爐魚。。。無咩特別,都係老樣子

青木瓜沙律。。。唸住穩陣點,味道係OK喎,應該係即叫即整的
炒雜菇。。。無賣相、好淡、無咩味(~唔係好店囉~)淡而無味
香草肉排。。。味道都可以,不過完全唔覺得有香草味嘅~
青咖哩豬肉。。。泰式風味,好重香茅味,味道剛剛好,唔錯呀!
明火爐魚。。。無咩特別,都係老樣子

2010-08-01
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
Celebration
Birthday