2013-09-25 200 views
星期日同朋友行v city經過,見呢間以抹茶食品做主打既舖頭,坐低點左兩款甜品試下。首先系花之愛($38),因為我地都中意食Tiramisu,同埋見佢既玫瑰花造型較為特別,所以每人order 左一件試下,Tiramisu入口都算滑溜。 「盤栽」部分用抹茶朱古力做,抹茶味幾出到,成棵「植物」都可以食落肚,感覺幾新鮮。坐坐下突然見open kitchen有白煙噴出黎,向店員八卦查問之下,原來做緊-196度份子雪糕,見價錢唔算貴,order一個試下。我地揀左鮮菠蘿做的干果,菠蘿稍微烤過,少少脆口,感覺上比較健康。環境都坐得舒服,如坐位多些更佳!同朋友聚腳,幾relax!

環境都坐得舒服,如坐位多些更佳!同朋友聚腳,幾relax!
-196ºC霜淇淋
花の愛
2013-09-22
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$50 (Tea)
-196ºC霜淇淋
花の愛