百味村係五星級酒店food court,food court聽落好cheap, 又要排隊買飛,然後排隊攞。但呢度統統都唔洗,而且環境寬敞,仲有 table game 同dart 機玩。如果第一次黎,download 專用app,登記做會員,此後想食乜真係話都無咁易。從此一入黎,只要揀好位,坐定定,點菜落單,然後等食。完全唔洗行黎行去又要排隊又要拎餐咁麻煩,所以呢個確實係一個擁有五星級服務既food court,最適合識嘆既我😂食物方面亦好多選擇,有韓國菜、本地既華姐清湯腩、泰國菜、越南菜等。我就特別推介海鮮喇沙,大大碗又多餸,而且蝦非常鮮味彈牙!所以一定要食。另外華姐清湯腩同晌總店既水準一樣,香甜牛腩,彈牙魚蛋,非常滋味。配合五星級既環境,簡直抵食到笑。雖然有以上推介,但可惜都有唔好食既伏。立禁放入口既就係雞絲河⛔️‼️ 湯底無味,淨靠九層塔搭救。雞絲唔知係煮左好耐定點,又硬又乾又無味,總之難食。其他未食過,但我得閒就會去。食完再向大家報告。

其他未食過,但我得閒就會去。食完再向大家報告。
2018-06-13
$55 (Lunch)
  • 海鮮喇沙