MAMTOM

.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.👅 一次過滿足食齊越泰菜兩個願望 @ 🌟 MAMTOM 🌟.💁‍♀️ 圖片展示美食為:香辣雞肉沙爹羅望子釉炸紅鯛魚炭烤羊肉米線炸香蕉配椰子雪糕.👽 尖東一帶嘅餐廳一向都有莫名嘅吸引力,覺得特別CHILL,又有氣氛,其中呢間食泰越菜嘅餐廳裝修寧舍吸引。.🐔 呢個「香辣雞肉沙爹」必叫,唔信我你後悔。搭配檸檬草、大蒜、椰子同辣椒,香辣嘅風味同椰香真係好誘人惹味。.🐟 食泰國菜最鍾意食原條蒸魚,呢度係「羅望子釉炸紅鯛魚」而唔係一般嘅烏頭,用料優質!配以腰果、辣椒、羅望子釉,調味非常惹味,好有特色,鍾意食蒸魚的話千祈唔好錯過!.🍜 越南風味濃厚嘅「炭烤羊肉米線」,裡面有米線、豆芽、黃瓜、醃漬青木瓜、胡蘿蔔、炸紅蔥頭、花生、蔥油,配南方魚露,米線彈牙,各種配料嘅味道豐富。.🍨 認真,呢個「炸香蕉配椰子雪糕」,就算唔係嚟食飯,淨係嚟食甜品都值得食。有嗰種南洋風味,好肥大嘅炸香蕉,然後有好大嘅兩球椰香爆棚嘅椰子雪糕!跟住超級多花生,堅好味!.🤩 呢間餐廳位置好就腳,服務親切,最正係啲嘢食呢係新派嘅越泰菜,值得去試下。.📍 尖沙咀麼地道62號永安廣場地
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
👅 一次過滿足食齊越泰菜兩個願望 @ 🌟 MAMTOM 🌟
💁‍♀️ 圖片展示美食為:

📍 尖沙咀麼地道62號永安廣場地下1-6及45-46號舖
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
$424 (Dinner)