2025-01-28
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.😋 有得食有得飲有得玩嘅新派FUSION港式餐廳 @ 🌟 何蘭正 🌟.💁♀️ 圖片展示美食為:西班牙黑毛豬叉燒配菠蘿薄片 HKD 15824小時慢煮伊比利亞叉燒豬油撈飯 HKD 198東市寨白胡椒海鮮粉絲煲 HKD 348咸梅西瓜沙冰 HKD 68椰青龍井冷泡茶 HKD 68.👽 超開心,撞啱嗰晚有LIVEBAND,有得食有得飲,仲有有得聽歌!.🍍 呢個「西班牙黑毛豬叉燒饅頭」一定係最愛!叉燒配配菠蘿薄片,再配炸饅頭。以獨特嘅郫縣豆瓣沙律醬調味,惹味到爆!.🔥 大大兜嘅「24小時慢煮伊比利亞叉燒飯」絕對係必食,日本溫泉蛋爆開撈飯好療癒,少許紅洋蔥漬,重點係個香噴噴嘅香蔥豬油撈飯,夠地道,堅香!.🍲 最估你唔到嘅係呢個「海鮮粉絲煲」,上枱嗰下超級震撼,超大煲!用東市寨白胡椒調味,裡面係日本白味噌浸煮時令海鮮,再配豆卜。湯底好鮮味,龍口粉絲好彈牙好味。.🍉 如果唔係要揸車一定會試佢啲特色手工啤,不過就算冇酒精嘅「咸梅西瓜沙冰」同「椰青龍井冷泡茶」都冇失望,甜得來太鹹,夠特別,仲解油膩。.😋 重要嘅事講三次:呢度免+1、免+1、免+1架!
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁♀️ 圖片展示美食為:
西班牙黑毛豬叉燒配菠蘿薄片 HKD 158
24小時慢煮伊比利亞叉燒豬油撈飯 HKD 198
東市寨白胡椒海鮮粉絲煲 HKD 348
咸梅西瓜沙冰 HKD 68
椰青龍井冷泡茶 HKD 68
😋 重要嘅事講三次:呢度免+1、免+1、免+1架!氣氛超好,打卡超開心,一定要嚟試吓呀!
.⠀
📍 中環雲咸街29號LKF29 2樓