2021-06-09
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🥤 R̥ͦe̥ͦf̥ͦr̥ͦe̥ͦs̥ͦh̥ͦi̥ͦn̥ͦg̥ͦ S̥ͦu̥ͦm̥ͦm̥ͦe̥ͦr̾ D̥ͦr̥ͦi̥ͦn̥ͦk̥ͦs̥ͦ @ 🌟 輕時光(中環店)《👽食神大媽愛飲嘢》.💁♀️ 圖中展示飲品為:Watermelon Tea with Yogurt Top HKD 38 🍉Melon Yogurt Smoothie HKD 38 🍈.🌞 夏天最緊要係乜嘢?當然係補充水份啦!但大媽最唔鍾意好似成杯都係食碎冰咁嘅凍飲 🙄 今次就同大家介紹兩款真材實料唔用碎冰充撐嘅水果飲品,絕對係夏日透心涼好選擇 🤩.🍉 西瓜優格蓋茶嘅最上層係厚厚嘅YOGURT,下層係用上新鮮西瓜蓉攪拌而成嘅桂花烏龍茶底,絕不死甜確喉,超級清爽!.🍈 蜜瓜優格果昔呢就唔會分上下層,成杯都有蜜瓜蓉同YOGURT,非常順滑,質感比較實在,同優格蓋茶各有千秋。.😚 每次黎都選擇困難症,一定要試曬兩種先滿足,大家行得熱熱地記得黎買返杯呀!.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂.📍 中環威靈頓街166號地下後座☎️ +(852)5722-7865.
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁♀️ 圖中展示飲品為: