.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.☁️ 因為33嚟呢度打卡 @ 🌟 Tanuki Innovation 🌟.💁‍♀️ 圖片展示美食:韓式烤五花腩泡菜溫泉蛋卡邦尼烏冬 HKD 138吉列厚切豬扒溫泉蛋蓋飯 HKD 148挪威 BRUNOST 芝士 CROFFLE 配鮮制忌廉及雲呢拿雪糕 HKD 118阿法奇朵 HKD 58挪威起司拿鐵 HKD 53.👀 打卡必到嘅33餐廳,就係呢間擁有超靚景觀嘅酒吧CAFE啦,當然要約埋FRD子一齊黎吹水CHILL下啦!.🧀 天氣熱辣辣,坐低先飲返杯凍嘢消下暑先。重點介紹吓呢杯「挪威起司拿鐵」,撲滿刨碎嘅挪威BRUNOST芝士,一上枱嗰下仲以為係平時嗰啲裝飾嘅絮絮,原來係入口即溶嘅芝士呀!.🍨 另外就係「阿法奇朵」,配上一球雲呢拿雪糕,苦中帶甜,好濃郁,醒神又好玩。.🔥 最驚喜嘅係「韓式烤五花腩泡菜溫泉蛋卡邦尼烏冬」,流心嘅蛋蛋,撈埋泡菜醬,配上肥美五花腩,估唔到咁好味。.🥘 另一款就係「吉列厚切豬扒溫泉蛋蓋飯」,豬扒係厚身同大舊嘅,好大碗飯,連蛋汁都唔夠撈。.🍰 至於甜品就揀左推介嘅「挪威 BRUNOST 芝士 CROFFLE 」,會配
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️

挪威起司拿鐵

阿法奇朵

韓式烤五花腩泡菜溫泉蛋卡邦尼烏冬

吉列厚切豬扒溫泉蛋蓋飯

🍰 至於甜品就揀左推介嘅「挪威 BRUNOST 芝士 CROFFLE 」,會配上鮮制忌廉同一球雲呢拿雪糕,同樣刨左好多芝士,整體甜度恰到好處唔覺膩。CROFFLE底做得幾好,撈埋一齊食質感幾豐富。

挪威 BRUNOST 芝士 CROFFLE

🌟 我地係平日十二點半黎到,靠窗位已經比人坐曬,我地好好彩坐到最後一張,所以要霸窗口位嘅朋友仔記得留意時間。

📍 尖沙咀梳士巴利道3號星光行誠品生活2樓L201-203號舖
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
$284 (Lunch)
挪威起司拿鐵
阿法奇朵