4 day(s) ago
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🎂 約人慶祝一定要嚟呢度 @ 🌟 LAB EAT Restaurant & Bar 🌟.💁♀️ 圖片展示美食為:生日套餐 HKD 368- 迷你吞拿魚他他甜筒- 三文魚沙律- 野生森林蘑菇湯- 炭燒西班牙黑毛豬鞍- 大蝦青醬意大利粉- 提拉米蘇油封法國鵪鶉脾 HKD 188黑松露烤焗法式黃油雞 HKD 428.👽 同老BEST慶祝生日點可以求其呀?梗係要搵一間好味,又有心思嘅餐廳啦!見過好多人推介呢間,打卡啲相超吸睛,一於揀呢度!😝.🥳 訂枱嘅時候店員話當月壽星可以有生日優惠,不單止有超級靚靚擺設,仲可以食「生日套餐」,有好豐富嘅頭盤,仲有主菜同意粉,最重要係個甜品超級正!.🍦 好的骰可愛嘅「迷你吞拿魚他他甜筒」 ,作為開胃小食好特別。吞拿魚他他鮮甜得嚟帶啲微酸,甜筒脆口,口感好有層次。.🥗 大大份「三文魚沙律」 ,清新得嚟帶啲煙燻香,三文魚肥美大件,沙律菜新鮮爽脆,食落好開胃。.🍄 暖胃嘅「野生森林蘑菇湯」 ,濃郁得嚟好香蘑菇味,飲落暖笠笠,好舒服。.🐷 主角之一「炭燒西班牙黑毛豬鞍」 好大件厚身,燒得啱啱好,外層微焦,內
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
- 提拉米蘇
油封法國鵪鶉脾 HKD 188
黑松露烤焗法式黃油雞 HKD 428
生日套餐
🐷 主角之一「炭燒西班牙黑毛豬鞍」 好大件厚身,燒得啱啱好,外層微焦,內裡JUICY,肉質嫩滑得嚟帶啲炭燒香氣!
生日套餐
🍝 好濃郁嘅「大蝦青醬意大利粉」 ,大蝦彈牙,青醬香濃得嚟唔會太膩,意粉煮得啱啱好,掛滿醬汁,食落好滿足!
生日套餐
🍰 超多人打卡嘅甜品就係呢個「提拉米蘇」 ,最正係可以預先自定寫碟內容,送上祝福。仲要擺盤超級靚,記得相機食先呀哈哈!最驚喜係估唔到佢靚之餘,仲要好好味!口感綿密,咖啡同芝士味好平衡,甜度適中,食完仲想ENCORE!
生日套餐
🦆 餐牌上面仲有兩款好特別嘅餐點,「油封法國鵪鶉脾」絕對必點!鵪鶉脾煮得好嫩滑,足足六隻咁多,外皮香脆,油封嘅香味好出,放喺盒入邊打開勁重煙熏味,一啖接一啖食唔停!
🐔 仲有「黑松露烤焗法式黃油雞」,呢個記得要預先訂呀!打開個盒嘅一刻黑松露香氣撲鼻,雞肉烤得外脆內嫩,黃油嘅香味滲入每一啖肉,限量發售果然有原因!
😋 成個體驗真係好正,其實無論係慶祝定係平時食都好適合。尤其個「生日套餐」真係好豐富,超抵食,壽星可以免切餅費,仲可以嘢飲買一送一,記得約齊FRD子一齊聚餐,打卡一流!
📍 尖沙咀金巴利道87-89號僑豐大厦地下1-2號舖
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️