.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🍧 S̆̈ŭ̈m̆̈m̆̈ĕ̈r̆̈ D̆̈ĕ̈s̆̈s̆̈ĕ̈r̆̈t̆̈ T̆̈ĭ̈m̆̈ĕ̈ @ 🌟 小方糖甜品《👽食神大媽食甜品》.💁‍♀️ 圖片展示美食:榴戀天使 HKD 50 🍨雜果豆腐花 HKD 40 🍉乳酪香蕉船 HKD 42 🍌.⛱ 夏天為大地帶來美腿之外,就係不停想食甜品嘅慾望呀 🤤 今次介紹地理位置超方便嘅「小方糖甜品」,由起九龍城開業,短短十年時間就發展到今日共有六間分店!🤩 如果質素唔好,都唔會咁好生意啦 😆 質素肯定有保證呀!.👽 大媽今次要特別推介嘅,就係每次一到夏天就會瀰漫起空氣之中嘅。。。飄來榴蓮之香呀 🤣 呢度嘅榴槤系列,除咗大媽食嘅呢一款之外,仲有榴槤棉花冰、榴華、齒頰留香 🤤 款款都好有質感、味道超濃,同埋有大大嚿榴槤肉㗎 😍.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂.📍 荃灣海壩街83-93號荃好景大廈地下A號舖.
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
📍 荃灣海壩街83-93號荃好景大廈地下A號舖
$76 (Tea)