2022-11-29 1491 views
喺葵青區荃灣區生活咗咁耐,竟然係第一次食葵芳廣場入面嘅雲貴軒⁄(⁄ ⁄ ⁄ω⁄ ⁄ ⁄)⁄ 估唔到有幾好喎! 我可以日日食米線,餐餐食,食極唔會厭(*ˉ︶ˉ*)我叫左:小窩米線 (豬大腸)酸辣湯底 微辣 $46 總有啲moment想食重口味嘅嘢,呢度嘅豬大腸用滷水滷得非常入味,好𣺉,一啲味道都冇,清洗得非常乾淨! 湯底濃郁,叫咗微辣,真係微辣🤣🤣所以偏酸多少少,本身仲厂莞茜、酸菜、韭菜、牙菜,加埋一齊飯多重口感(*ˉ︶ˉ*)咖喱牛肉牛展腸仔飯 $48男朋友點的「麻甩佬頹餐」🤣🤣不過味道不錯,咖哩很香,牛展同樣是用滷水滷,相當新鮮,食落口亦唔會乾爭爭👍🏻特飲 椰汁紅豆冰 +$8男朋友的評價是很淡,椰汁🥥的味道明顯溝了糖水,紅豆🫘綿密軟糯,算是加分了! 紅油抄手 $9 以一人小食來講,相當抵食,不過其實整體似餃子而唔係抄手🤣味道正正常常,但係略嫌紅又唔夠辣味。整體來說,價錢不貴,算係咁啦!

我可以日日食米線,餐餐食,食極唔會厭(*ˉ︶ˉ*)

我叫左:
小窩米線 (豬大腸)酸辣湯底 微辣 $46

咖喱牛肉牛展腸仔飯 $48

特飲 椰汁紅豆冰 +$8

紅油抄手 $9

整體來說,價錢不貴,算係咁啦!