2007-11-16 12 views
師傅早幾日病病地, 唔係好舒服, 於是乎黎左呢度食粥一餐, 順便清清腸胃!入到去都幾多人關係, 要等左一陣先有位, 坐底後師傅就叫左碗艇仔粥, 而友人就叫左一碗皮蛋瘦肉粥, 再加上齋腸, 炒麵同埋叉燒腸粉!艇仔粥粥底唔算綿, 好水下, 而豬皮都幾爽口, 尤魚普普通通, 好一般; 皮蛋瘦肉粥睇落下都不過不失, 唔算好綿, 冇試過唔太清楚; 齋腸都算幾滑, 幾好味; 炒麵都幾大碟, 炒得唔算油, 都幾好味; 而叉燒腸粉算係最好味, 腸粉夠滑叉燒又夠入味, 真係好正!總括黎講呢間食店水準真係幾海鮮下, 有d店舖就整得好好味, 有d就麻麻地, 而呢間算係一般; 不過地方算乾淨, 感覺係好衛生, 埋單六十五蚊, 唔算太貴, 都可以一試!