2022-08-30 48 views
今日朋友帶我鋸扒😂,上到黎係懷舊feel既扒房,枱布係紅白格仔。扒餐勁抵食,大部分都係一百蚊樓下,加$22仲可以升級做套戲帶有齊餐包、餐湯、主菜、飲品同甜品😮。叫左份紐西蘭肉眼SET同焗蕃茄豬扒飯,再加左份吉列豬柳!肉眼扒揀左蒜蓉汁,即場淋係鐵板,吱吱聲勁香😆,即刻諗起細細個老豆帶我地去鋸扒。肉質OK,佢標榜自己無落任何鬆肉粉😂。吉列豬柳竟然都係用鐵板上,有3大塊,D配菜同西冷個餐一樣多!$20超值,簡直係糧尾恩物🥹。豬扒飯岩岩焗起上枱,超多芝士🤩,豬扒都幾多,一D都唔鞋!甜品可以揀雪糕或者啫喱,雖然未聽過呢個牌子,但個味似鳥結糖味,都幾特別。食到咁飽只係2百零蚊😂,勁抵。

叫左份紐西蘭肉眼SET同焗蕃茄豬扒飯,再加左份吉列豬柳!

豬扒飯岩岩焗起上枱,超多芝士🤩,豬扒都幾多,一D都唔鞋!

食到咁飽只係2百零蚊😂,勁抵。
  • 吉列豬柳
  • 肉眼