2023-02-04 225 views
觀塘嘅工廈真係有好多隱世美食,如果唔係朋友帶我嚟,我都唔會試到呢間咁正嘅餐廳!身為食肉獸,聽到「牛扒放題」呢四隻字就已經非常期待😚呢個牛扒放題餐,有六款main course,仲有冷盤海鮮,沙律,餐湯,甜品,全部任食!我急不及待地就點咗一客牛扒,賣相好靚,仲有蔬菜同埋比較少見嘅紫薯蓉!牛扒質素令人驚喜,表層烤得好香,裏面係柔嫩juicy,完全冇預計任食嘅牛扒會有呢個質素!羊肉都好正,肉味濃,又鮮嫩,口感味道一流!冷盤海鮮亦值得一讚,青口,蝦🦐,海螺🐚每一款都非常新鮮,特別係蝦,鮮甜又彈牙。食完一款肉,再食少少沙律同海鮮,清新一下,又再食肉,真係不得了最後仲忍唔住點埋個子薑菠蘿青口茄醬扁意粉🍝加咗子薑,味道好特別,意粉彈牙有口感,好好食,超級飽!總括來講,呢個放題餐每位只係$308 ,性價比極高,愛食肉嘅人一定唔可以錯過!

2023-01-09
Type of Meal