2019-04-09 1150 views
食肉獸必到!無限時任食燒烤場話說我BBQ癮起,捉埋我個friend陪我入去屯門BBQ場燒返日!晏就開始入定去打算燒到夜晚😂影左價目表俾大家參考晏晝關係人唔算太多,但係個場好大,又有吹氣遊樂場同有間士多仔租車仔俾小朋友玩,好適合一家大細嚟啊~鍾意呢個場啲肉類全部獨立包裝,好衛生!個招牌金沙骨我Encore左3包🙊超鐘意食!!!呢個牛脷都好食,可惜同行嘅朋友係唔識牛脷。另外仲有啲丸類同腸,紅腸用黎BBQ勁正!燒完個皮微焦又脆,好香口🤤仲有啲蔬菜類同粟米,燒粟米再搽蜜糖又係賣飛佛☺每人會送兩支水,唔夠飲可以再去買汽水,當日我地燒左6個鐘,都係只需另外買多罐汽水,都夠飲嘅~呢個就係個金沙骨,黎到必試!同埋燒嘢食點可以唔燒雞翼啊!燒雞翼~我鐘意食🤤仲有雞全翼,肉類全部醃得好入味👍🏻同朋友傾吓計燒下嘢食,真係好開心!好快6個鐘就過去,我地午餐晚餐一次過搞掂😂好抵啊!下次再黎過!
食肉獸必到!無限時任食燒烤場

鍾意呢個場啲肉類全部獨立包裝,好衛生!
個招牌金沙骨我Encore左3包🙊超鐘意食!!!

呢個牛脷都好食,可惜同行嘅朋友係唔識牛脷。

仲有啲蔬菜類同粟米,燒粟米再搽蜜糖又係賣飛佛☺

呢個就係個金沙骨,黎到必試!

同埋燒嘢食點可以唔燒雞翼啊!燒雞翼~我鐘意食🤤

仲有雞全翼,肉類全部醃得好入味👍🏻