2017-10-27
第一次去西環 特登來呢一間新開的漢堡店,店舖位置並唔難搵。唔好睇間野細細間,都有好多外國人去幫襯classic Aussie beef burger$120以為只有一層牛肉 點知上到枱嘅時候係有兩層😍勁厚!塊肉高過兩節手指位。牛肉好多汁,無論你食得幾小心都難逃肉汁被洗手嘅命運😂好彩佢有洗手間提供比客人洗手!食burger梗係用手揸住食架啦點會用刀叉呢😏不過講真我個口一啖係食唔到架!略嫌啲肉調味唔係好夠,太多肉反而令我覺得有啲濟,一個女仔應該都食唔晒一個包😅最欣賞係佢入邊有我鍾意食嘅酸瓜🤓如果有多d芝士會好d薯角略嫌有d油,佢地嘅醬汁係自己調教Carbonara chicken $140係生蛋黃丫carbonara嘅意粉就食得多啦,burger唔知你有試過未呢勁浮誇囉!一大堆薯條!好脆,而且係有牛骨髓嘅味道!講返個漢堡先,成座山咁高塊肉真係好厚!佢唔鞋,不過就同牛肉一樣,調味差d。同樣係好多汁!d蛋黃係要啜着食😘,好creamy丫!另外大胃王仲挑戰左mac daddy$128其實同classic個款差唔多,不過就再淡味d,只有牛味,如果係牛魔王一定like!
薯角略嫌有d油,佢地嘅醬汁係自己調教
Carbonara chicken $140
另外大胃王仲挑戰左mac daddy$128