2023-10-01 222 views
臨近中秋節去完影燈籠經開元朗就過咗嚟呢度嘆咖啡,環境優美,裝修好似大自然嘅感覺,有落地大玻璃阳光透入店舖入邊好有一種溫暖既感覺,呢度最出名就係Tiramisu,同埋佢有時會有自家創新品,有機會真係要黎試吓😁今次點左牛油果蛋沙津貝果三文治、煙三文魚炒滑蛋三文治同埋抹茶latte牛油果蛋沙津貝果三文治:三文治可以揀酸種或者貝果包,賣相好靚,同埋牛油果好好食😋,影相出黎都好靚cp值高煙三文魚炒滑蛋三文治:三文魚整得好滑,炒蛋好食,三文治黎講已經好好抹茶latte:拉花拉得好靚,用既抹茶粉加奶配合得好好👍🏻📍地址:Cruising Coffee (元朗)元朗元朗安寧路38號世宙商場地下4號舖
抹茶latte:拉花拉得好靚,用既抹茶粉加奶配合得好好👍🏻

📍地址:Cruising Coffee (元朗)
元朗元朗安寧路38號世宙商場地下4號舖