2022-08-28 158 views
yeahhh試咗兩個好得意既湯底😳 係日本長野縣嘅蘋果湯底同勁多骨膠原嘅蟲草花雞白湯底🍎🐥晚市極品美國牛小排 - $339/👧🏻首先覺得最值得提起嘅加分位係: 可以食三個鐘😱😱 好多時食放題都會食得好趕怕唔多時間吹水,但牛摩就令你打邊爐打到好似去左cafe咁,可以慢慢食「十下十下」🤤而家仲多左勁多炸物可以揀🍤 炸帶子、雞軟骨、章魚燒、炸芝士、雞塊,全部都好好食!雞軟骨同帶子都encore左兩三次🥰 同埋三百幾蚊已經有埋海鮮同美國和牛🥩 性價比真係唔錯💯覺得蘋果湯用嚟煮菜真係好正,勁清甜🥺 冇諗過原來蘋果湯打邊爐咁適合,下次係屋企都想試下🤣地址: 荃灣眾安街68號 千色匯1期2樓2031號舖

晚市極品美國牛小排 - $339/👧🏻

覺得蘋果湯用嚟煮菜真係好正,勁清甜🥺
冇諗過原來蘋果湯打邊爐咁適合,下次係屋企都想試下🤣

地址: 荃灣眾安街68號 千色匯1期2樓2031號舖