2023-04-16 392 views
好耐之前食過呢間,印象記得呢間鋪星期日唔開,味道唔錯,同埋任何時間都咁多人排。因為聽日中午得閒,所以就想再試一次。叫咗laksa 同kaya toast,好耐冇食,發現佢加價加左好多。Laksa味道都keep到水準,同之前既差唔多,湯底味道濃郁好味,椰香味濃,但又唔會好搶,但份量太少。我都算係比較細食,食完一碗麵,完全唔夠飽,$115算偏貴,男仔可能食2碗先夠飽。Kaya Toast 表面夠脆,醬夠多,好香滑,外脆內軟,必叫。整體來講,味道keep到水準,同我第一次食嘅一樣,但份量偏細,食完兩樣嘢都唔算好飽,同定價較貴。未試過既好值得一試👍🏻👍🏻

因為聽日中午得閒,所以就想再試一次。

Laksa

Kaya  Toast