天氣開始涼,又想食下雞煲補下身,就來番上次幫襯過呢間好好食既豐鍋。呢幾日冇左MTR,今次來到,就少人過上次好多,不過食物質素及服務都一樣KEEP到咁好。滋補螺頭花膠雞煲,有半隻雞,哇,隻雞好大又好厚肉呢,上來時見佢既顏色好靚,一睇就知係好野~!店長教唔,煮呢只雞你有特別既方法,而且有個計時器,以免煮得太老。見個煲入面仲有3只花膠架,真係抵食~!食曬D雞之後,我地就可以食其他都好正既配料,來個一品鍋LA~~GOGOGO叫到成木台都係,真係超級開心~~~~全部每一樣食物都好精細呢~~呢個響鈴真係不得之了,好大件,而且入面有好多芝士,在湯浸一浸就食,WOOOO....不得了, 口感勁好。菜籃有3款菜,而且都好多夠食,非常FRESH全都好青綠。手打四寶丸有墨丸、0魚丸、蝦丸仲有黑墨丸,樣樣試下。呢到真係好好好好食,所以今次再來,都非常滿足。而且店長竟然認得我地,仲同我地互相打氣。我都明白呢個時間,佢地呢D小店真係會比較難做,所以大家真係要多多消費在小店上,大家共渡時艱。

三皇雞-滋補螺頭花膠雞煲

菜籃

菜籃有3款菜,而且都好多夠食,非常FRESH全都好青綠。
即炸爆芝紫菜響鈴+手工四寶丸

手打四寶丸有墨丸、0魚丸、蝦丸仲有黑墨丸,樣樣試下。

大大杯水蜜桃SODA+凍0樂
2019-10-09
$400 (Dinner)
三皇雞-滋補螺頭花膠雞煲
菜籃