2022-05-21 296 views
已經第三次黎食,雖然位置比較遠同偏僻,不過味道同職員嘅服務都令我會掛住呢度😌😌😌呢到食野好似去左外國咁,全部職員都係外國人,唔識叫都唔驚,可以指”this”, “this”, and “this”😂😂我地兩個人食就冇叫套餐,因為太多野食驚食唔晒,1個pizza再加個小食都飽飽地😋,所以散叫1. Carbonara Pizza有鵪鶉蛋嘅pizza 都幾特別好好食,可以加埋辣油另一種感覺,仲要係新鮮熱辣辣🥰🥰🥰🥰,每次黎到一定要試2. Parma ham由於我超級鍾意食Parma ham嘅關係,每次見到都想叫,呢到嘅ham都好好味,個量都幾多下,可以配包配密瓜,不過擺碟好似望落差d,冇咁吸引😂3.吞拿魚他他連埋d菜食先好食,上面一粒粒好似胡椒咁嘅一定要一齊食,一入口佢會即溶,昇華左成件事🥰🥰6. Italian Beers - Peroni我地都唔係好識,亂咁叫左支啤酒黎試下,點知好好彩好香麥味,又唔會好苦,配埋pizza都幾夾,大家都可以試下🤩7. Tiramisu 個Tiramisu層次分明,cream好滑,又唔會好甜,同埋咖啡味好出😚,食晒成個都唔會好甜8. White Mouse到

1. Carbonara Pizza

2. Parma ham

3.吞拿魚他他

6. Italian Beers - Peroni

7. Tiramisu

8. White Mouse
到我最期待嘅甜品,好似panna cotta咁嘅甜品,不過佢係白朱古力mouse, 我黎呢到有部分原因都係佢😙😙,上面酸酸嘅醬配住下面mouse真係好好食,佢個醬上面再加左一粒粒脆脆好,好襯成件事,不過食嘅時候要自己控制,因為醬太多會好酸,如果冇咩醬,個mouse又會好甜😂😂

同埋佢算偏甜,愈食愈甜,如果唔想食咁甜,tiramisu可能會啱你多d🤔🤔

總結黎講都幾滿足,係埋單貴左d🥹,兩個人咁樣都食左$600左右,不過可能我地都叫得多野食😂😂,想食嘅野太多😂😂,特別日子可以黎,同埋見佢灣仔都有間,感覺好似冇咁遠,下次試試佢先!
分數:8/10
  • Carbonara