2023-02-15 382 views
送完個女返學 就搵早餐食呢間成日見好多人 但我一次都未食過就試下佢既早餐啦 試早餐一定要試沙嗲牛今日食沙嗲牛米+叉燒+炒蛋 熱奶茶野飲同野食都好快到先呷一啖奶茶 oh my god 似用茶包沖既茶底 仲要係浸左好耐既味所以茶底好澀 然後個米粉好快就到個米粉賣相幾靚架 有三樣野食 大大碗咁先試沙嗲牛 肉質太散 醃得太過 沙嗲只有咸味 可以話係無乜沙嗲既味個叉燒係交貨黎既感覺 一舊好鞋烚烚 無味既叉燒 食左一舊都唔再食 炒蛋就正常炒蛋咁 都唔會有乜期望 一塊熟既炒蛋 好在係熟既 半生熟都唔敢食Overall黎講 佢成個餐只有3/10分 $34一個餐唔知食左乜唯一可以讚下既係餐廳既接待好快 算有禮貌 街坊餐廳咁 上餐好快 而且唔知點解佢可以滿座 好勁 可能有其他野食好食而我無叫到啦 不過唔會再黎了
送完個女返學 就搵早餐食
呢間成日見好多人 但我一次都未食過