2015-02-09 1516 views
晚上八點半去到餐廳,冇訂枱但餐廳唔滿,侍應堅持要我哋(二人)等,唔肯比張乾淨冇人坐嘅四人枱,而要等佢哋執乾淨張細枱。入座食咗廿分鐘左右,發覺塊燒烤鐵板燶咗一大片而且黐底,叫佢換過塊啦,侍應竟然話只可以換一次喎!大佬呀,你哋啲肉類大部分都用汁醃過,你估我想搞燶你塊鐵板咩!我食韓燒不下二十年,都係第一次聽到只可以換鐵板一次。另外,除咗熱茶(棕色清水)外,係冇包任何嘢飲嘅。好在餐廳對面有七仔,食完對面見啦!估計應該因為喺西環係獨巿生意,啲咁嘅服務先可以生存。奉勸各位如果想幫襯,不如搭幾蚊地鐵落銅鑼灣,海闊天空大把選擇!

2015-02-05
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
  • 鹽燒西冷
  • 牛仔骨