2022-06-20
大大話話都食過唔少串燒店,呢間真係我食過overall 樣樣都幾好食嘅串燒店!餐廳環境呈日本風格,店員有禮,上菜快!而且佢地嘅sake星期一至四仲做緊買一送一,鍾意邊飲sake邊食串燒嘅就岩晒!🍭明太子青椒仔($48)🍭明太子雞翼($48)🍭明太子茶漬飯($78)呢幾款明太子都好深得我心,大推!青椒仔+明太子餡第一次食,好夾!最鍾意佢地啲明太子唔會好鹹!雞翼燒得好靚,調味岩我心水!第一次雞翼尖都唔錯過😆 茶漬飯真係世一,佢個飯團係燒過嘅仲要燒得靚!夾埋明太子+wasabi+茶正到爆!🍭雞皮($36)🍭雞尾($38)🍭心喉($36)🍭七味燒鴨舌($48)呢幾樣就平時比較少食/未食過啲好食嘅!但呢度真係調同燒得好出色!雞心喉同雞尾都好少食到!意想不到的好吃!最鍾意係個鴨舌,好惹味!🍭活鰻($78)🍭豚肉煙肉荔枝卷($38)🍭豚肉芝士卷($48)🍭牛柳粒($68)🍭厚牛舌($52)🍭慢煮雞胸溫泉蛋沙律($58)燒鰻魚一向都幾受歡迎,呢間既鰻魚食唔到有骨,燒得嫩滑可口!荔枝卷如果可以再juicy d 會更好食!芝士卷成口芝士香,正!牛舌同牛柳粒正常發揮~ 仲有大大碟溫泉蛋沙律~ 雞胸整得勁嫩滑
🍭明太子青椒仔($48)
🍭明太子雞翼($48)
🍭明太子茶漬飯($78)
🍭雞皮($36)
🍭雞尾($38)
🍭心喉($36)
🍭七味燒鴨舌($48)
🍭活鰻($78)
🍭豚肉煙肉荔枝卷($38)
🍭豚肉芝士卷($48)
🍭牛柳粒($68)
🍭厚牛舌($52)
🍭慢煮雞胸溫泉蛋沙律($58)
燒鰻魚一向都幾受歡迎,呢間既鰻魚食唔到有骨,燒得嫩滑可口!荔枝卷如果可以再juicy d 會更好食!芝士卷成口芝士香,正!牛舌同牛柳粒正常發揮~ 仲有大大碟溫泉蛋沙律~ 雞胸整得勁嫩滑,出色!