2020-02-27
第一次去香港仔呢間小店食野,店內食物實在令人一試難忘,而且非常抵食。總共叫左2個下午茶加一個包,都只係$188,重點係d食物真係非常高質!今次試左個竹炭吉烈和牛孖芝漢堡-$98,呢個係我食過最好味既burger!個包外皮脆身,而且好香。和牛超juicy!平時怕dry唔鐘意食包既人都會鐘意食呢個burger。上網check下先知原來佢地選用澳洲和牛,再配埋日式芝麻汁,難怪會令人一試難忘。$98包埋野飲,超值。另外再叫左個$45既下午茶,有雞槌+salad+飲品,個雞槌好味到無得彈。雞肉非常嫩滑,個皮都好脆,咬落去d汁會滴出黎,加埋d醬汁極開胃,正!炸魚仲香脆鬆化,啖啖肉,非常有口感。而且食落口非常有魚味,同平時出面食既炸魚好唔同,呢個一食就知用料新鮮,好香口,係我食過最好味既炸魚。另外個薯條都好好味,下次會想再試埋薯角!$45有炸魚仲+薯條仲有野飲真係超級抵!
Other Info. :
店員服務態度好好,非常欣賞。