2019-05-12
呢間店特色之處是有好多不同新口味轉換除了叫餐牌試的,必定要留意一下牆上畫了可愛的新菜式今次試左老闆娘推介既一夜干,少少鹹香,又脆內軟既魚鮮味,未試過咁好食既串燒魚再來就是買3送一的燒蠔,冇諗過可燒到咁好,仍好fresh又juicy!煙煙靭靭有咬口嘅墨魚咀都係推介之選之前出面食過的雞皮,也不及這一間,有脆又軟口感味道一流!不得不介紹燒苦瓜,不覺苦,又甘又清香既味道,值得一試食串燒冇諗到可以食埋飯後果同甜品,食左又甜又脆的焦糖蘋果,仲有好有驚喜既燒芒果另外還試了肉骨茶,味好夠又超級多料,仲配埋大大件脆卜卜的油炸鬼飲品方面,試了羅漢果海燕窩,剛好有室溫,最啱我唔飲凍野又怕太甜既人間野除左真材實料,老闆同老闆娘都係好好人,會問客人意見,又會聽取意見,推出更多不同的美食!必定再encore,牆上掛左黑啤腸同黑啤羊脾,仲有金枕頭飯團,韓牛!
除了叫餐牌試的,必定要留意一下牆上畫了可愛的新菜式
煙煙靭靭有咬口嘅墨魚咀都係推介之選
之前出面食過的雞皮,也不及這一間,有脆又軟口感味道一流!
不得不介紹燒苦瓜,不覺苦,又甘又清香既味道,值得一試