2021-03-12
8:30分按飛等位,8點45分入座!Reception已經好清晰,好認真講解咗,點都食唔夠90分鐘啦!9:15分會有同事來問仲要幾多碟牛!9:30分就會收晒其他任食嘅食材!但係,我都係好天真咁覺得冇問題,入左去啦!剛剛開始兩碟牛,兩碟豬,係好好正常㗎!9點嘅時候,加多四碟牛,九點10分牛都未到,又再加多4碟牛!9:15分,4碟牛終於來咗啦,個侍應又咁啱來問仲要幾碟牛嘅時候,我又再追加咗8碟牛!如果上天再俾多次機會我,我一定會講,一碟都唔要,fill返d蔬菜,我食菜就好!真係第一次咁折墮,嘥晒啲嘢食!真係難食到擺唔落口!我從來未食過咁鞋嘅牛肉!難食到用語言都形容唔到!真係唔係誇張!30歲人,第一次食打邊爐,食左兩碟牛,就放棄了!第一次,第一次,第一次☝️!我咁清晰嘅表達咗,真係擺唔落口!真係太難食了!我真係忍唔住要寫食評!我好驚仲有人中伏,真係好伏,真係好伏!最難食餐廳,沒有之一!唔記得咗講,個湯底真係清湯!清湯只有幾片紅棗漂係上面!難以置信!
但係,我都係好天真咁覺得冇問題,入左去啦!
最難食餐廳,沒有之一!