2024-09-25 230 views
咁啱出嚟搵嘢食見到一間新開既粉麵店。。 比佢招牌吸引住。。。。 之後就去裝下有咩食。。去到門口老闆就話‘’我哋啲米線係自家製㗎入嚟試下!仲係無咪精湯‘’ 我就比佢既自家製米線吸引住。。 所以就入左去試下。我同朋友就叫左 原汁牛腩米線 ,紫菜手撕雞米線,小食招牌手打豬扒原汁牛腩米線湯底有清湯、麻辣、酸辣我簡左 麻辣湯底 大辣一嚟到就畀佢嘅湯嘅香味同埋粗身卜卜既米線吸引住,好香嘅麻辣味。。 因為本身我係「X仔」食開特辣,所以就覺得大辣唔夠辣。🤣🤣🤣米線一入口,哇~我就愛上左。。 比起出面連鎖米線店舖既麵底優勝 粗身,有彈口,食得出手工。紫菜手撕雞米線 配清湯無味精湯吸收曬紫菜既精華新鮮手撕雞帶有少量骨健康之選招牌手打豬扒$48 / 3塊 抵食又大塊豬扒啖啖美極味一啲都唔黐牙。。 值得一試米線係食過最正既米線主打無味精湯底,自家製米線
我就比佢既自家製米線吸引住。。 所以就入左去試下。

原汁牛腩米線
湯底有清湯、麻辣、酸辣
我簡左 麻辣湯底 大辣
粗身,有彈口,食得出手工。

紫菜手撕雞米線 配清湯
無味精湯吸收曬紫菜既精華

新鮮手撕雞帶有少量骨
健康之選

$48 / 3塊 抵食又大塊
豬扒啖啖美極味

一啲都唔黐牙。。
值得一試

米線係食過最正既米線
主打無味精湯底,自家製米線
紫菜手撕雞米線
2024-09-25
$70 (Lunch)
紫菜手撕雞米線
  • 牛腩自家製米線