2019-08-22
難食到我忍唔住第一次寫食評3個人叫左炸春卷 咖哩炒大蜆 薄餅 padthai同泰食豬手 另外叫左買一送一嘅嘉士伯同一杯芒果沙冰 炸春卷同咖哩炒大蜆都唔錯 Padthai好細碟 但味道正常泰式豬手等左好耐先有 以為會好好味 點知一食落口個味道勁詭異 三個人即時互望 然後吐返出黎 我忍唔住食多兩啖想試下佢發生咩事 有小小洗潔精味 好奇怪既味 本身係豬手怪 泰式燒豬手 滷豬手 韓式豬手 德國豬手只要係豬手都鍾意食 但第一次食完全放唔到入口既豬手 佢係我心目中難食豬手第一位 豬手韌都唔係問題 個味好食我比d牙力都食到 但呢個真係難食到講粗口朋友忍唔住問侍應豬手落左咩整 佢話滷水汁個味道應該酸酸甜甜 其實都想問佢點解滷水汁會酸酸甜甜 不過如果酸酸甜甜都好 我鐘意食酸甜既野 我地同佢講話個味好奇怪 問佢會吾會係落錯左野 直頭忍唔住講埋有d洗潔精既味 佢笑笑口話唔會既 其實真心好想叫佢地自己試下個味 真係唔相信會有人想食落肚 另外杯芒果沙杯係糖水芒果汁溝出黎 個味好假又勁甜 飲左應該會糖尿腳 3個人都唔肯飲 等左幾個字先有以為係真芒果打 不過呢樣野冇乜所謂 好多餐廳都係咁 純粹搏下好冇飲 埋單$49
3個人叫左炸春卷 咖哩炒大蜆 薄餅 padthai同
直頭忍唔住講埋有d洗潔精既味
佢笑笑口話唔會既 其實真心好想叫佢地自己
試下個味 真係唔相信會有人想食落肚
糖尿腳沙冰
埋單$491 3個人食泰國菜咁既價錢一d都唔貴 但個豬手難食到我覺得好似倒錢落海咁 3個人都食到一肚氣 即刻轉場去隔離糖老鴨食甜品 好食幾多 以後都一定唔會食返呢間野 會提埋d朋友 唔想佢地中伏