2022-02-10
約親朋友去西九, 都會想番黎食之前已經試過晚餐, 都係好好食, 見今次又食下午茶, 睇下同之前有咩分別好彩習慣食飯book枱, 去到見到大排長龍估唔到初三都有咁多人同我一樣出黎食tea今次都係食下午茶, 甜品無變到, 咸食就變唔少可能因為新年關係, 有鮑魚食, 雖然唔係大大隻果種但都有D過節氣氛, 都好好食個餐仲送龍蝦沙律, 原隻龍蝦上, 有拆埋肉, 輕輕撩就食得其他都正常, 串燒汁另上, 可以選擇點唔點, 我覺得幾好本人係米紙卷既fan, 食親VIET都會點上次係傳統既, 今次係創新!我想講都好好食, 佢係鴨胸加桃, 個鴨胸極juicy!!!最尾仲叫多左個炸蝦餅因為上次食晚餐就愛上左,佢個炸蝦餅係食到蝦肉, 成個餅都好爽口彈牙如題, 真係食過番尋味!原來唔記得影相,用上次晚餐頂住先😂事隔大半年左右, 價錢都只係加左少少, 仲要係節日, 真係算係咁~仲有員工都真係好友善, 臨走見到餐廳棵桃花, 員工都無怪我地阻住佢收工仲叫我可以係桃花行三個圈really like this restaurant p.s. 今次好彩安排坐到餐口位, 仲要望到海不過果日天氣麻麻, 無影到相咁既價, 咁既環
好彩習慣食飯book枱, 去到見到大排長龍
估唔到初三都有咁多人同我一樣出黎食tea
今次都係食下午茶, 甜品無變到, 咸食就變唔少
可能因為新年關係, 有鮑魚食, 雖然唔係大大隻果種
但都有D過節氣氛, 都好好食
個餐仲送龍蝦沙律, 原隻龍蝦上, 有拆埋肉, 輕輕撩就食得
其他都正常, 串燒汁另上, 可以選擇點唔點, 我覺得幾好
本人係米紙卷既fan, 食親VIET都會點
上次係傳統既, 今次係創新!
我想講都好好食, 佢係鴨胸加桃, 個鴨胸極juicy!!!
最尾仲叫多左個炸蝦餅
因為上次食晚餐就愛上左,
佢個炸蝦餅係食到蝦肉, 成個餅都好爽口彈牙
如題, 真係食過番尋味!
原來唔記得影相,用上次晚餐頂住先😂
仲叫我可以係桃花行三個圈
really like this restaurant
p.s. 今次好彩安排坐到餐口位, 仲要望到海
不過果日天氣麻麻, 無影到相
咁既價, 咁既環境, 真係邊到搵