2021-10-21
上次同朋友食完之後覺得唔錯,今次就同男朋友食🤔。汲取上次嘅經驗,我哋今次比較早嚟,所以唔使等位。極度建議大家平日七點前嚟食🤪。初見香草吉列牛 $128加左$35轉餐餐湯只係得一款冇得揀,南瓜湯好濃郁好Creamy😏。刺身就有兩款,三文魚刺身同油甘魚刺身,我又估唔到加$35會有依啲質素既魚生食🤩。新鮮,清甜,肥美!同上次一樣,我地都係揀最平個隻牛肉,食過返尋味,平野都有好野😍。牛肉外邊嘅香草依然係咁脆,燒完塊牛肉之後,咬落外脆內嫩😚。牛肉新鮮,燒嘅時候無出血水。上次加左$8將飯轉烏冬,最後覺得烏冬麻麻,所以今次無轉到,都係要返碗飯好啲😆。野菜豆腐煲 味噌湯配白飯 $58(加$8轉拉麵)一睇餐牌見到有咁多菇就二話不說嗌左個煲,圖與事實相符,真係有蔬菜山🥺!有超級多菇,同埋紹菜,佢哋吸晒啲味增湯,用嚟送飯一流😍。不過因為我哋唔想食兩碗飯,所以加$8轉左拉麵,拉麵比起上次食嘅烏冬好啲啲🤔。我地仲飲左波子汽水 $8埋單$237(無加一)
初見香草吉列牛 $128
加左$35轉餐
野菜豆腐煲 味噌湯配白飯 $58(加$8轉拉麵)
我地仲飲左波子汽水 $8
埋單$237(無加一)